OM EL-TJENESTE

Firmaet ble stiftet av Olav Iversen, 28. mai 1982.

«Olav Iversen hadde bakgrunn fra distribusjonsavdelingen på Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk, som avdelingsingeniør. I løpet av 1983 var flere produkter ferdigutviklet og klare for produksjon.»

Våre første produkter var: rørpresse, skiltholder, byggestrømskap, bryterstyringer, kabelklammer i tre, stolpereiser i aluminium,
reisegaffel for stolper, bryterlås, universalnøkkel, kabelnedføringer, gnistgap og nullpunktsikring.

I 1987 flyttet vi inn i nytt bygg på Norsileiret i Steinkjer. I 1994 ble det utvidet med lager og produksjonhall, og i 2009 ble lageret ytterligere utvidet. Kontor for salg og produktutvikling ble opprettet på Østre Rosten i Trondheim i 1996.

Sølvi Ekle ble ansatt i 2004, og ble i 2006 daglig leder i firmaet. Hun overtok etter Knut Iversen, som fremdeles jobber for firmaet. Nå innenfor produktutvikling og eksport. Hovedkontoret ligger på Steinkjer, hvor vi har samlet ordreavvikling, lager og produksjon. I Trondheim driver vi salg og produktutvikling.

I oktober 2005 ble vi sertifisert m.h.p. kvalitet og miljø. Sertifikatene gjelder for vår virksomhet i Trondheim og på Steinkjer.